زوج درمانی و مشاوره ازدواج چیست؟ (مزایا و اهداف)

زوج درمانی و مشاوره ازدواج چیست؟
آنچه که در این نوشته می‌خوانیم :

نام و نام خانوادگی(ضروری)
این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

زوج درمانی و مشاوره ازدواج یک روش درمانی است که به شما این امکان را می‌دهد تا رفتارهای منفی را شناسایی کنید و بتوانید آن‌ها را تغییر دهید تا رابطه شما بهبود یابد. هدف این است که به شما و شریک زندگیتان کمک کند تا درک بهتری از الگوهای رفتاری در رابطه داشته باشید. مشاوره می‌تواند ابزارها، ایده‌ها و دیدگاه‌های جدیدی را در اختیار شما قرار دهد تا به شما کمک کند تا رابطه خود را به مسیر درست برگردانید. زوج درمانی می‌تواند از طرق مختلف به شما کمک کند و به شما بازخورد عینی بدهد. اگر شما هم قصد انجام دادن مشاوره را دارید، می‌توانید به کلینیک روانشناسی باهم مراجعه کنید.

برای نوبت‌دهی زوج درمانی و مشاوره ازدواج اینجا کلیک کنید.

برای نوبت‌دهی زوج درمانی و مشاوره ازدواج اینجا کلیک کنید.

این نوشته ما را هم بخوانید:

تست‌های مشاوره قبل از ازدواج (+ تحلیل به کمک مشاور ازدواج)

در جلسات زوج درمانی و مشاوره ازدواج چه اتفاقی می‌افتد؟

اغلب جلسات مشاوره ازدواج به طور مشترک و با حضور هر دو طرف انجام می‌شود. گاهی اوقات هم یک فرد به دنبال مشاوره زوجین به عنوان راهی برای ایجاد تغییر در یک رابطه آشفته است و شریک زندگی او تمایلی به شرکت در درمان ندارد. احتمالا درمانگر سوالات زیادی می‌پرسد که خانواده اصلی هر یک زوجین و باورها یا دیدگاه‌های فرد را به چالش می‌کشد. زوج‌درمانگرها در اختلافات طرفی نمی‌گیرند، اما ممکن است رفتارهای فردی را که باعث مشکلات زناشویی می‌شوند را مطرح کنند. علم روابط کاملا ثابت کرده است که هر دو زوج در اکثر مشکلات زناشویی نقش دارند. هدف از این مشاوره معمولا نزدیک کردن زوجین به یکدیگر یا پایان دادن هوشمندانه یک زندگی مشترک است. در فرآیند حل معضلات، زوجین یاد می‌گیرند که برای شریک زندگی خود شفقت داشته باشند، روش‌هایی را برای مدیریت سازنده احساسات منفی خود یاد بگیرند و احساساتی را که در ابتدا آن‌ها را به سمت یکدیگر جذب می‌کرد، احیا کنند. بین جلسات، معمولا از زوج‌ها خواسته می‌شود که بینش، رفتار و مهارت‌های حل مسئله را که در درمان به دست می‌آورند، در خانه تمرین کنند.

مشاوره ازدواج برای روابط زناشویی بسیار مفید می‌باشد.

مشاوره ازدواج برای روابط زناشویی بسیار مفید می‌باشد.

این نوشته ما را هم بخوانید:

تست MBTI در مرکز مشاوره ازدواج (شخصیت شناسی ازدواج)

چگونه یک زوج درمانگر خوب و یک مرکز مشاوره ازدواج پیدا کنیم؟

در مشاوره ازدواج، مانند درمان انفرادی، رابطه بین درمانگر و زوج‌ها حیاتی است، بنابراین یافتن زوج درمانگری که رویکردش مفید باشد، اما در صورت لزوم مایل باشد که باورها یا رفتار هر یک از طرفین را زیر سوال ببرد، مهم است. زوج درمانگران دارای مدرک کارشناسی ارشد یا دکترا در پزشکی، روانشناسی، مشاوره، مددکاری اجتماعی، یا ازدواج و خانواده درمانی می‌باشند. آن‌ها نه تنها در مجموعه‌ای از روش‌های روان درمانی به خوبی آموزش دیده‌اند، بلکه دارای آموزش آکادمیک خاص در علم روابط و سیستم‌های خانواده و آموزش بالینی تحت نظارت در پویایی بین فردی هستند. انتخاب یک درمانگر که تجربه‌ای در رابطه با زوج‌هایی که مشکلاتی مشابه شما دارند، می‌تواند روند درمانی را تسریع کند، بنابراین توصیه می‌شود از یک درمانگر آینده نگر بپرسید که آن‌ها چه نوع آموزش‌هایی دارند و چگونه به زوج‌هایی با مشکلاتی مانند شما برخورد می‌کنند.

با ارزیابی دقیق می‌توانید یک زوج درمانگر و مرکز مشاوره ازدواج پیدا کنید.

با ارزیابی دقیق می‌توانید یک زوج درمانگر و مرکز مشاوره ازدواج پیدا کنید.

این نوشته ما را هم بخوانید:

بهترین راهکارهای مشاور ازدواج برای ازدواج موفق

مزایای زوج درمانی و مشاوره ازدواج چیست؟

ارتباط بهتر بین شما و همسرتان؛

شناسایی مشکلات و حل کردن آن‌ها در یک محیط امن؛

شنیدن و درک نیازهای زوجین بدون عصبانیت؛

احساس ارزشمندی بیشتر و ارتباط عمیق‌تر؛

تجدید صمیمیت فیزیکی و عاطفی؛

سوق دادن رابطه به سمت آینده‌ای روشن‌تر؛

درک بهتر نیازهای خود و همسرتان؛

تعیین اینکه آیا می‌توانید در رابطه یا ازدواج خود ادامه دهید یا خیر.

مشاوره زوجین می‌تواند به شما کمک کند تا از دست اندازهای جاده عبور کنید، به این معنی که رابطه شما می‌تواند مانند قبل شکوفا شود.

شما هم می‌توانید از مزایای مشاوره ازدواج در کلینیک باهم بهرمند شوید.

شما هم می‌توانید از مزایای مشاوره ازدواج در کلینیک باهم بهرمند شوید.

این نوشته ما را هم بخوانید:

ازدواج موفق چه ویژگی‌هایی دارد؟ (از دیدگاه متخصصین مشاوره ازدواج)

چه زمانی به مشاوره ازدواج مراجعه کنیم؟

هر ازدواج و رابطه‌ای فراز و نشیب‌های خود را دارد، اما چه زمانی باید به مشاوره ازدواج مراجعه کنیم؟ اگر شما و همسرتان برای یافتن پاسخ مشکل دارید، ممکن است به فکر این درمان باشید. این یک قدم بزرگ است و این مقاله اینجاست تا به شما کمک کند تا بفهمید آیا این گام برای رابطه شما مناسب است یا خیر.

خرابی ارتباطات

اگر متوجه شدید که در حلقه‌ای از سوء تفاهم‌ها گیر کرده‌اید، جایی که گفتگوها به سرعت به مشاجره تبدیل می‌شود، ممکن است زمان آن فرا رسیده باشد که به دنبال مراجعه به مشاوره باشید. مشاوره فضای امنی را برای شکستن این الگوها و توسعه مهارت‌های ارتباطی سالم تری فراهم می‌کند.

همان استدلال مدام تکرار می‌شود

آیا احساس می‌کنید که بارها و بارها همان بحث را تکرار می‌کنید؟ این چرخه تکرار شونده نشانه حل نشدن مسائل اساسی است. در مشاوره زوجین، یک درمانگر ماهر می‌تواند به شما کمک کند تا این علل ریشه‌ای را شناسایی کرده و برای حل آن‌ها تلاش کنید.

قطع ارتباط عاطفی

اگر احساس می‌کنید از نظر عاطفی از شریک زندگی‌تان جدا شده‌اید، یا اگر به نظر می‌رسد صمیمیتی که زمانی رابطه‌تان را به هم پیوند می‌داد در حال محو شدن است، ممکن است وقت آن رسیده باشد که به یک متخصص مراجعه کنید. مشاوره زوجین به احیای مجدد ارتباط عاطفی بین شما کمک می‌کند.

خیانت یا مسائل مربوط به اعتماد

مقابله با خیانت، می‌تواند ویرانگر باشد. زوج درمانی، محیطی ساختاریافته برای رسیدگی به این زخم‌ها، بازسازی اعتماد و تعیین مسیر رو به جلو، چه با هم یا جدا از هم، فراهم می‌کند.

در نظر گرفتن طلاق یا جدایی

اگر فکر طلاق یا جدایی از غیرقابل تصور به یک گزینه واقع بینانه تغییر کرده است، نشانه روشنی است که نیاز به مشاوره دارید. مشاوره می‌تواند هم دیدگاهی در مورد رابطه‌تان به شما ارائه دهد و هم در تصمیم گیری آگاهانه به شما کمک کند.

تاثیر بر سایر جنبه‌های زندگی

هنگامی که مشکلات رابطه شروع به تاثیرگذاری بر کار، سلامت یا زندگی اجتماعی شما می‌کند، نشانه آن است که این مسائل عمیق‌تر از آن چیزی است که به نظر می‌رسد. درمان نه تنها می‌تواند به رابطه شما کمک کند بلکه کیفیت کلی زندگی شما را نیز بهبود می‌بخشد.

تصمیم به انجام دادن مشاوره زوجین گامی شجاعانه به سوی درک و احتمالا تجدید روابط شما است. این در مورد سرمایه گذاری در آینده‌ای است که در آن هر دو طرف احساس کنند شنیده می‌شوند، ارزش دارند و درک می‌شوند.

در صورت داشتن شرایط باید فورا به زوج درمانگر و مشاوره ازدواج مراجعه کنید.

در صورت داشتن شرایط باید فورا به زوج درمانگر و مشاوره ازدواج مراجعه کنید.

این نوشته ما را هم بخوانید:

مهم‌ترین سوالات مشاوره قبل از ازدواج

اهداف زوج درمانی و مشاوره ازدواج چیست؟ 

اهداف زوج درمانی و مشاوره ازدواج در وهله اول به دلایل و مشکلات زناشویی شما بستگی دارد. شما می‌توانید در چند جلسه با یک مشاور کار کنید و فهرستی از اهداف مورد نظر خود را تهیه کنید. به عنوان مثال، ممکن است بخواهید با شریک زندگی خود تشکیل خانواده دهید. یکی دیگر از اهداف این مشاوره، یادگیری حل و بهبود ارتباطات بین زوجین است. برای مثال، ممکن است شما و همسرتان با یک متخصص کار کنید تا راه‌حلی برای برقراری ارتباط بهتر تعیین کنید. چند هدف احتمالی دیگر برای مشاوره زوجین عبارتند از بازگرداندن محبت، ایجاد احترام، افزایش صمیمیت و بازسازی اعتماد.

اهداف مشاوره ازدواج به مشکلات زندگی زناشویی شما بستگی دارد.

اهداف مشاوره ازدواج به مشکلات زندگی زناشویی شما بستگی دارد.

این نوشته ما را هم بخوانید:

۹ ضرورت مشاوره پیش از ازدواج و انتخاب مشاور ازدواج خوب

زوج‌درمانی و مشاوره ازدواج می‌تواند به شما کمک کند تا زمینه‌های نگران‌کننده در رابطه‌تان را هموار کنید یا یک ارتباط قوی با همسرتان را تقویت کنید. کلینیک روانشناسی باهم با سابقه‌ای درخشان و گسترده آماده ارائه خدمات به افراد مختلف نیز می‌باشد. تمرکز ما بر کمک به زوج‌هایی است که از موضوعات مربوط به سلامت روان رنج می‌برند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اینکه چگونه مشاوره می‌تواند به رابطه شما کمک کند، یک قرار ملاقات در کلینیک روانشناسی باهم تعیین کنید.

این نوشته ما را هم بخوانید:

همه چیز درباره مشاوره ازدواج و مشاور ازدواج

سوالات متداول درباره مشاوره ازدواج و زوج درمانی


آیا مشاوره ازدواج برای داشتن یک ازدواج موفق ضروری است؟

بله، همه زوج‌ها باید از خدمات ازدواج در کلینیک روانشناسی باهم کمک بگیرند تا بتوانند رابطه خود را به درستی مدیریت کنند.

مراجعه به مشاوره ازدواج به چه روش‌هایی امکان پذیرست؟

شما می‌توانید این مشاوره را به صورت حضوری، آنلاین و تلفنی دریافت کنید.

چند جلسه مراجعه به مشاوره ازدواج لازم است؟

شما معمولا حدودا به ۱۰ جلسه مشاوره نیازدارید؛ اما این تعداد در زوج‌های مختلف، متفاوت است.

این نوشته ما را هم بخوانید:

راهنمای انتخاب بهترین مشاور ازدواج در تهران (بهترین مرکز مشاوره ازدواج)

بروزترین نوشته‌های ما

صفحه اصلی کلینیک روانشناسی باهم

دوره‌های فعال

کلاس‌های فعال

مقالات

آزمون‌ها

کلینیک روانشناسی باهم